Vincze Attila


Vincze Attila


7. választókerület önkormányzati képviselője, frakcióvezető-helyettes


Kiskunhalason született 1967-ben. Itt végezte az általános iskolai tanulmányait, majd a Szilády Áron Református Gimnázium tett érettségi vizsgát.
1989 és 1994 között a Kiskunhalasi Baromfifeldolgozóban dolgozott, majd 4 évig egyéni vállalkozó volt. 1998-tól napjainkig a Kiskunhalasi Baromfifeldolgozó, majd annak jogutódja, a HunEnt Zrt. kereskedelmi képviselője, ahol munkája a partnerekkel való kapcsolattartás, az új partnerekkel történő szerződéskötés, piackutatás, illetve a vevői reklamációk kezelése. Megnyerő kommunikációs képessége, az értékesítés és a munkája mellett vállalt feladatai során szerzett tapasztalata, a közösségépítésben elért eredményei jó alapot adnak képviselői körzetéért végzett feladataihoz.
Feleségével, Andreával 30 éve élnek boldog házasságban, egy fiúgyermeket neveltek fel.
Életében a sport mindig fontos szerepet kap, ebben elsőséget élvez a labdarúgás. 1978-tól a Kiskunhalasi Medosz igazolt játékosa volt, de hamarosan, mint vizsgázott játékvezető működött közre a labdarúgásban. Edzői képesítést szerzett az MLSZ – edzőképző központjában és később UEFA B diplomát, majd idén nyáron sportszervező képesítéssel bővítette szakmai tudását.
Tréneri munkáját az utánpótlás nevelésben találta meg és teljesítette ki. Számtalan hazai és nemzetközi tornán vett részt csapataival, sikeresen. 170 gyermek versenyeztetésért felel. Munkáját több sportkitüntetéssel jutalmazták. 2011-ben megalapította a Szilády Református Futball Clubot, amely jó példája a szülői, intézményi összefogásnak, a vállalkozói támogatások eredményes felhasználásnak. 2018 óta a Szilády RFC sportigazgatója.
2014-ben kapott bizalmat Kiskunhalas 7-es számú képviselői körzetében. Számos karitatív és önkéntes, környezetszépítő program szervezője és segítője, mellyel közösséget is kovácsol körzetében. Szabadidejében szeret olvasni és a MÁV Lokomotív Egyesület tagjaként horgászni.2019. október 13-án a szavazatok 62,98 %-át megkapva újra Kiskunhalas Város 7. sz. választókerületének önkormányzati képviselőjévé választották. .
2019. október 22–től a Köznevelési, Kulturális, Sport és Humánpolitikai Bizottság elnöke.
2019 őszétől a Fidesz-KDNP képviselőcsoportjának frakcióvezető-helyettese.