KÖZLEMÉNY – Bányai Gábor koronavírus fertőzésével kapcsolatosan (frissítve)

Az idősotthonok lakói és dolgozói is megkapták az oltásokat
2021.02.19.
Útfejlesztések indultak térségünkben
2021.03.24.
Mutasd mind

KÖZLEMÉNY – Bányai Gábor koronavírus fertőzésével kapcsolatosan (frissítve)

Bányai Gábor országgyűlési képviselő közleménye 2021. február 24-én:

Kedves Barátaim!

Családtagok, munkatársak, ismerősök, barátok után sajnos én is megfertőződtem ezzel a szörnyű kórral. Jelenleg a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházban ápolnak. Itt jó kezekben vagyok, orvosaim, ápolóim, mindent megtesznek minden itt ápolt betegért, mindenki mielőbbi gyógyulásáért. Életem legnagyobb megpróbáltatását élem át, ennyire beteg még sosem voltam, de fel fogok épülni!

Kérem, hogy nagyon vigyázzanak magukra, a koronavírus nem válogat. Megfertőz fiatalt és időset, egészségeset és beteget, férfit és nőt, ellenzékit és kormánypártit egyaránt. Innen is arra kérem Önöket, hogy tartsák be a védelmi intézkedéseket, és aki csak teheti, regisztráljon a védőoltásra, mert csak azzal vethetünk véget a most uralkodó áldatlan állapotoknak.

Sajnos most egy versenyfutás zajlik, a sorsunk azon múlik, hogy milyen gyorsan tudjuk a lakosság minél nagyobb részét védetté tenni az oltásokkal. Bár én is megkaphattam volna már a védőoltást! Amerikait, németet, angolt, oroszt, kínait, bármelyiket, hogy elkerüljem ezt az állapotot. Minden betegtársamnak mielőbbi, szövődményektől mentes gyógyulást kívánok, és kérem, hogy aki tud, imádkozzon mindannyiunk gyógyulásáért!

A Bányai Család Közleménye 2021.02.27:

Kedves Barátaink, Ismerőseink, Rokonaink!

Nagyon nehéz napokon vagyunk túl, de még nagyon nehéz napok előtt állunk. Valószínűleg többen értesültek már róla, hogy nagyobb a baj, mint ahogyan eredetileg gondolta volna bárki is.

Édesapánkat, Gábort február 24-én délután lélegeztető gépre helyezték, altatásban tartják. Az Önök támogatásának, imáinak és az orvosok rendíthetetlen munkájának köszönhetően az eredményei javulni kezdtek, de a teljes gyógyulásig vezető út még hosszú és gyötrelmes lesz.

Nekünk ő nem csak egy képviselő, hanem férj, apa, testvér, szeretett gyermek, após, akiért most együtt dobban a szívünk. Ezért arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy telefonhívások, üzenetek helyett mindenki gondoljon rá, küldjön neki erőt és legfőképpen imádkozzunk érte! Köszönjük a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház orvosainak, ápolóinak a hihetetlen erőfeszítését, amit nap mint nap tesznek a betegekért.

Mégegyszer nagyon szépen köszönjük az összes megkeresést, támogatást és imát!

Sok erőt Apa! Nagyon szeretünk! ❤🙏Bányai Család

A Bányai Család Közleménye 2021.03.12:

Kedves Barátaink, Ismerőseink, Rokonaink!

Édesapánk állapota a korábbi gyors javulást követően a hét elején negatív irányba fordult. Az állapota jelenleg súlyosan kritikus, továbbra is lélegeztetőgépen és altatásban tartják.

A Kiskunhalasi Mobil Járványkórház kiváló orvosai és ápolói mindent megtesznek, hogy a súlyos állapotban lévő betegek életét megmentsék. Tudjuk, hogy Édesapánk is a legjobb kezekben van. Az elmúlt hetekben rengeteg szeretetet, aggódást és imát kaptunk Önöktől, amelyet hálásan köszönünk.

Kérünk Mindenkit, hogy ne adja fel a reményt, mert tudjuk, hogy Apa szervezete folyamatosan harcol a vírus ellen. Egyszer már gyógyulásnak indult, ezúttal is sikerülni fog!

Nem lehet elégszer megköszönni, de ezúton is köszönjük a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház orvosainak, ápolóinak a hihetetlen erőfeszítését, amit nap, mint nap tesznek a betegekért! Hálás szívvel gondolunk rájuk!

Ne add fel Apa, várunk haza! Nagyon szeretünk! ❤️🙏Bányai Család

A Bányai Család közleménye 2021.03.19.:

Kedves Barátaink, Ismerőseink, Rokonaink!

Édesapánk állapota március 13-án annyira leromlott, hogy azonnali beavatkozást követően egy légzést és keringetést támogató eszközre tették, azaz műtüdő kezelést kap, mely -az első napok válságos állapota után- elkezdte a pozitív hatását gyakorolni, így megmentve Édesapánk életét!

Ehhez a beavatkozáshoz át kellett szállítani Szegedre, ahol jelenleg is altatásban és lélegeztetőgépen ápolják.

Állapota stabil és reménytkeltő. Köszönjük mindenkinek, legyen az ismerős vagy ismeretlen, hívő vagy nem hívő, jobboldali vagy baloldali, aki jókívánságait, imáit ajánlotta Édesapánk gyógyulásáért!

Szeretünk Apa! Meg fogsz gyógyulni! ❤🙏Bányai család

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük