Egyre látványosabban halad a Csetényi projekt – elkészült a kórház előtti parkoló

KÖZLEMÉNY – Bács-Kiskun Megyei „Bárka” Integrált Szociális Intézményben kitört, Covid-19 járvány kapcsán
2021.02.12.
Mutasd mind

Egyre látványosabban halad a Csetényi projekt – elkészült a kórház előtti parkoló

Tavaly november végén tartottunk átfogó bejárást a Csetényi Park komplex turisztikai fejlesztésének projekt elemeit és kivitelezési munkálatait megtekintve.

Azóta a kórház és fürdőterület közti parkoló átalakítása és bővítése, a buszforduló kialakítása és a kerékpárúttal egybekötött járdaszakasz kiépítése elkészült. A felújított és bővített parkoló kulturáltabb környezetet, átláthatóbb közlekedési viszonyokat és több férőhelyet biztosít.

Egyre látványosabban látszódik a Csetényi Park átalakulása és formálódása. A csónakázó tó és a part menti épületek szerkezetileg már tükrözik azt a látványt, mely pár hónap múlva remélhetőleg mindannyiunkat ámulatba fog ejteni. A zord télies idő ellenére egy sétát érdemes tenni a közeljövőben a Csetényi Park környékén, hogy Önök is a saját szemükkel lássák a változást.

Január közepén kezdődtek meg Kiskunhalason az új buszállomás kivitelezési munkálatai és elbontásra került a régi buszállomás. A kivitelezés ideje alatt a Semmelweis téren található az ideiglenes buszállomás, mely ez idő alatt forgalmi rend változásokkal is járt. Sokan megszokásból közlekednek, illetve vidékről érkeznek Kiskunhalasra a kórházba. A helyzet még új, szokni kell az ideiglenes, de pár hónapig elhúzódó forgalmirend változásokat, mely fokozott figyelmet és türelmet vár el mindannyiunktól. Segítségül érdemes megtekinteni az alábbi videót, melyben minden érintett forgalmi rend változásról tájékozódhatnak, továbbá kettő térképet is megtalálhatnak a képek között a bejegyzésben.

Vigyázzanak egymásra, közlekedjenek óvatosan az érintett szakaszokon!

Hajrá Halas!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük