Takácsné Márta Gabriella


Takácsné Márta Gabriella


9. választókerület önkormányzati képviselője


Kiskunhalason született 1987-ben. Általános iskolai és középfokú tanulmányait is itt végezte, a Szilády Áron Református Gimnáziumban érettségizett. Gyerekkora egyik meghatározó szabadidős programját a lovaglás adta. Az állatok iránti szeretet már ekkor kialakult benne és azóta is töretlenül tart. Az állatvédelem évek óta a szívügye, több évig a Kiskunhalasi Állatvédelmi Őrszolgálat elnöki pozícióját töltötte be.
2006-tól a Fodor és Társa Bt. üzletvezetője. Erős akaratú, határozott és céltudatos tulajdonságok jellemzik mind a magánéleti, mind munkahelyi életét. A hosszú évek vállalkozói tapasztalata során számos olyan élethelyzettel találkozott, kapcsolatokat épített, valamint megértő figyelemmel fordul az emberek problémái felé, amelyek mind jó alapot adnak közéleti szerepvállalásához, a körzet lakóinak képviseletéhez.
Nagyon fontos számára a család, mint érték, hiszen háromgyermekes családban, két fiú testvérrel nőtt fel és ő maga is boldog édesanya. 2013-ban kötött házasságot. Férje József, akivel 2016-ban született kislányuk, Adél boldog szülei. Jelenleg a gyermeknevelés mellett a családi vállalkozás mindennapi feladatait egyengeti, egy vendéglátói egység irányításával, fejlesztésével foglalkozik.2019. október 13-án a szavazatok 71,43 %-át megkapva Kiskunhalas Város 9. sz. választókerületének önkormányzati képviselőjévé választották.
2019. október 22–től a Köznevelési, Kulturális, Sport és Humánpolitikai Bizottság tagja.