Kiskunhalas Város polgármesterének közleménye 2020.05.27.

6560 munkahely megtartásában segített a kormány Bács megyében
2020.05.27.
Kiskunhalas polgármesterének közleménye 2020.05.28.
2020.05.28.
Mutasd mind

Kiskunhalas Város polgármesterének közleménye 2020.05.27.

Tisztelt Kiskunhalasiak!

A mai nap legfontosabb hírei:

1. A facebook oldalamon tegnap indított szavazás véget ért. Köszönöm, hogy egy nap alatt nyolcszázan szavaztak. A végeredmény egyértelmű: 95% további szigorításokat szeretne. Ezen azt gondolom nincs is mit tovább ragozni, holnap megkezdjük a szükséges szigorítások előkészítését kollégáimmal és bízom benne, hogy ezt a lehető leghamarabb a képviselő-testület elé terjeszthetem.

2. Ma délelőtt egy régóta várt beruházást indítottunk útjára a munkaterület átadásával és a szükséges szerződések aláírásával. A Nemzeti Szabadidős-Egészség Sportpark Program keretében 2 helyszínen valósulhat meg építkezés Kiskunhalason: sportpark épül a Szent György téren és egy 400 méter hosszú futókör kerül kialakításra a Bundzsák Dezső Városi Sportközpontban. A projekt összköltsége meghaladja a 48 millió forintot. Köszönjük Magyarország Kormányának a támogatását és Bányai Gábor országgyűlési képviselő úrnak a segítségét.

3. Alpolgármestereim és kollégáim egyeztetést folytattak a mai napon a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársaival az Alsóvárosban jelentkező, túlzottan hangosra sikeredő mulatozások miatt. A megbeszélés eredményéről a holnapi napon részletesen tájékoztatom Önöket. Elöljáróban annyit, hogy rossz idők jönnek azokra, akik a hangerő gombbal nem tudnak megfelelően bánni…


——————————————————
Koronavírus hírek:

Városunkban az elmúlt 24 órában nem került sor hatósági házi karantén elrendelésre.

A Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban továbbra sem ápolnak diagnosztizált, koronavírussal fertőzött beteget.

Vigyázzunk egymásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük